16 Kasım 2012

benim mekan: pastaland





Pasta yapmak bana göre bir sanat, renk renk; çeşit çeşit pastalar çıkarmak sanırım sadece hayal gücüyle sınırlı... benimde çok sevdiğim ancak bir türlü yeterince ilgilenemediğim bir şey pasta yapımı... Geçenlerde Bursa pastaland'a gittim gezim, orayı çok beğeniyorum pasta, kek, kurabiye çikolata vb. yapımına dair her şey var, gezmesi çok keyifli bir mağaza. Benim gitme amacım kayısı aroması alıp kayısılı waffel yapmaktı, bir keresinde annemin Belçika'dan getirdiği kayısı ve çilek aromalı waffelların tadı damağımda kaldı ve bende aromalı waffeln yapmaya karar verdim ancak kayısı aroması kalmamıştı:( bende şeftali aroması aldım bakalım nasıl olacak şeftalili waffle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...